海外マルファン情報

米国マルファン症候群患者団体The Marfan Foundationからの情報を中心に、マルファン症候群や関連疾患についての海外情報を翻訳して発信します。

ロイス・ディーツ症候群におけるアレルギーと消化器疾患 ~好酸球性食道炎~


Loeys-Dietz Gastroenterology and Allergy Q&A

 

6:00-7:03

 

So another kind of food allergy, which is more thought of as a slow motion food allergy, so while this is, while this is a food allergy similar to those that can cause hives or trouble breathing or anaphylaxis these are more thought of as a slow-motion food allergy. The important thing is that the mechanism for how this allergy happens is very different from the anaphylactic or IgE-mediated food allergy that Pam was talking about. 

 

ここからは遅発性の食物アレルギーについて説明します。蕁麻疹や呼吸困難、アナフィラキシーショックを引き起こす食物アレルギーと同等ではありますが、発症までに時間がかかるのが、これから紹介するアレルギーです。重要なことは、食物アレルギーによるアナフィラキシーショックやIgE抗体を介した食物アレルギーとは、アレルギー発症の機序が異なるということです。

 

It causes an eosinophils, which are a type of white blood cell that's associated with allergy, to move into the tissues, most commonly the esophagus or the food pipe. It doesn't turn into anaphylactic food allergies and the blood or the skin tests that Pam mentioned are not helpful to tell you what food is causing eosinophilic esophagitis. It can only be diagnosed by an endoscopy with biopsy and it can cause symptoms such as reflux, trouble swallowing, or food getting stuck. 

 

アレルギー反応が起こると、白血球の一種で、アレルギーに関わる好酸球が、体の組織(通常は食道)に集まります。アナフィラキシーショック性の食物アレルギーに変化することはありません。血液検査や皮膚テストでは、好酸球性食道炎の原因となる食物を突き止めることはできず、内視鏡による生検によってのみ診断可能です。逆流性食道炎や嚥下困難、食べ物のつかえ感といった症状を引き起こすことがあります。

 

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